VideoChat
Copyright © All rights reserved. Made By Skipper.Studio@yahoo.com
Videochat la domiciliu.

Despre .

De ce videochat de acasa ?.

Contact .

Procentaj incasari:
75% modelul - 25% studioul

Oferim suport tehnic non-stop prin intermediul mai multor metode, la cerere ne putem deplasa la domiciliu dumneavoastra, valabil numai pentru Bucuresti.
 

• Procentaj incasari: 75% modelul - 25% studioul
• Oferim colaborari la domiciliul dumneavoastra pentru a va bucura din plin de confortul si intimitatea propriului dumneavoastra camin,
noi asigurandu-va suportul tehnic si administrativ necesar pentru a desfasura o munca cat mai usoara si placuta.

Banii se vor primi de doua ori pe luna, pe datele de 10 si 25, la cursurile valutare din zilele respective, dupa www.bnr.ro. (ex.: banii pe care modelul ii va face in perioada 1-15 ii va primi pe 25 iar banii pe care ii va face in perioada 16-sf lunii ii va primi pe 10 luna urmatoare).

De ce videochat de acasa ?
Bucurati-va de confortul si intimitatea propriului dumneavoastra camin si castigati intre 750 - 3000 Euro/luna !

INTREBARI FRECVENTE

 

• Ce trebuie sa fac eu ca model chathost ?

Activitatea de videochat consta in discutii cu diferite persoane din toata lumea, mai putin Romania, pe anumite site-uri de profil prin intermediul calculatorului si a camerei web. Aceste discutii duc la o sesiune privata intre tine ca chathost si membru platitor. Aceste sesiuni private implica din partea ta creativitate, senzualitate, umor si spontaneitate.
 

• Sunt obligata sa fac anumite lucruri in sesiunile private ?

Nu. Nimeni nu te poate obliga sa faci ceva contrar vointei tale.

 

• Este legal ceea ce fac ?

Videochat-ul este o activitate reglementata de Legea 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei. Aceasta lege nu interzice videochat-ul atata vreme cat aceasta activitate nu lezeaza demnitatea persoanei, a pudorii si a moralitatii publice.

 

Cum este cu partea contractuala ?

Sunt termeni si conditii care vor fi semnate sau pentru unele site-uri chiar contract (de munca). Scopul acestor contracte este siguranta partilor. Acte in care se specifica faptul ca vei primii banii la timp si in totalitate, sau ca ai varsta minima legala, sau ca nu folosesti contul in scopuri ilegale.

 

• Cand primesc banii ?
Modelele vor primi banii de doua ori pe luna.

• Cum primesc banii ?

Exista mai multe metode prin care puteti primi banii si anume: pe card, intr-un cont bancar, prin posta, Westen Union, Money Gram etc. ...